7 Kerja Kosong di Puncak Niaga Holdings Berhad

Kerja Kosong di Puncak Niaga Holdings Berhad dengan ini diwar-warkan kepada semua yang berminat.

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong  yang ditawarkan. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum memohon jawatan kosong ini.

Cara Memohon

Puncak Niaga Holdings Berhad mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk memohon jawatan seperti senarai dibawah.Kepada sesiapa yang berminat bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan dipelawa untuk memohon sekarang juga iaitu :-

7 Kerja Kosong di Puncak Niaga Holdings Berhad 2

1. EXECUTIVE OFFICER
2. ENGINEER
3. CIVIL ENGINEER
4. MECHANICAL ENGINEER
5. ASSISTANT MANAGER
6. COMPUTER HELP DESK OPERATOR
7. MANAGER

Maklumat Jawatan Kosong:

Lokasi :Selangor
Sektor :Syarikat Milik Kerajaan (GLC)
Kelulusan Minimum :Ijazah dan Diploma/STPM
Status Pelantikan :Tetap/kontrak

Tarikh Tutup : 3 April 2020

Kerja Kosong : 7 Kerja Kosong di Puncak Niaga Holdings Berhad

Klik pautan “PAUTAN PERMOHONAN” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

PAUTAN BORANG / PERMOHONAN

Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Info Tambahan

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan dalam sektor Kerajaan ataupun Swasta, anda boleh terus melayari laman web Jawatan kosong Terkini. disini terdapat pelbagai peluang pekerjaan yang ditawarkan mengikut kelayakan yang dimiliki.

Selain itu, pihak gkerja.my juga menjemput anda semua untuk subsribe telegram kami untuk mengetahui update-update di Gkerja.