Jawatan Kosong UNISZA – Staf Pentadbiran Kumpulan Pengurusan & Profesional Dan Pelaksana

IKLAN JAWATAN KOSONG UNISZA STAF PENTADBIRAN
KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL DAN PELAKSANA

Universiti Sultan Zainal Abidin merupakan sebuah Institusi Pengajian Tinggi Awam yang ditubuhkan di bawah Akta Universiti dan Kolej 1971, dengan ini mempelawa seluruh warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan (TETAP) di Hospital Pengajar UniSZA sepertimana berikut:

Pengambilan jawatan kosong bagi staf pentadbiran kumpulan pengurusan & profesional dan pelaksana ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong ini. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum memohon jawatan kosong ini.

Maklumat Jawatan

IKLAN JAWATAN KOSONG UNISZA STAF PENTADBIRAN KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL DAN PELAKSANA

Keperluan & Kelayakan Memohon

Sila layari pautan iklan penuh jawatan di :  IKLAN JAWATAN KOSONG UNISZA STAF PENTADBIRAN KUMPULAN PENGURUSAN & PROFESIONAL DAN PELAKSANA

Cara Memohon

  • (a) Pemohonan hendaklah dibuat secara atas talian (on-line) melalui laman sesawang UniSZA iaitu:
    http://www.unisza.edu.my
  • (b) Permohonan yang lewat diterima dan tidak lengkap tidak akan diproses.
  • (c) Sebarang pertanyaan mengenai perjawatan bolehlah menghubungi Seksyen Pelantikan, BahagianPengurusan Sumber Manusia di talian 09-668 8339/ 8369/ 8374 dan jika terdapat masalah teknikal semasa pengisian borang, sila hubungi pihak Pusat Pengurusan Infostruktur dan Rangkaian di talian 09-668 8836/ 8848.
  • (d) Tarikh tutup permohonan adalah pada 24 Jun 2019.

Permohonan kerja kosong baru di atas boleh dilakukan secara online. Anda hanya perlu melakukan pendaftaran secara percuma melalui pautan di bawah.

Klik pautan “PAUTAN PERMOHONAN” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

(Rujuk iklan penuh jawatan kosong melalui pautan yang disediakan di bawah)

PAUTAN PERMOHONAN

PERHATIAN KEPADA PEMOHON

  • Setiap pemohon MESTILAH memuatnaik gambar berukuran pasport dan sijil-sijil yang berkaitan. Kegagalan pemohon berbuat demikian akan menyebabkan permohonan tidak akan diproses.
  • Hanya permohonan yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga.
  • Pemohon-pemohon yang tidak menerima jawapan selepas tiga (3) bulan dari tarikh tutup iklan jawatan adalah dianggap tidak berjaya.

PERMOHONAN OLEH PEGAWAI YANG SEDANG BERKHIDMAT

  • Pemohon yang sedang berkhidmat dalam perkhidmatan Kerajaan/ Badan Berkanun hendaklah mengemukakan permohonan bersama satu salinan Kenyataan Perkhidmatan yang telah dikemaskini dan salinan Laporan Prestasi Tahunan (3 tahun berturut-turut).

 

Layari GKerja.com untuk lihat jawatan kosong lain.