Iklan Kerja Kosong Di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) bagi Gred W29, S19 dan H11

UNIVERSITI TUN HUSSEIN ONN MALAYSIA (UTHM) dengan ini menawarkan kepada calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan pelbagai jawatan yang ditawarkan secara Sementara/Tetap di UNIVERSITI TUN HUSSEIN ONN MALAYSIA (UTHM). Kepada anda yang berminat untuk mengisi permohonan jawatan yang ditawarkan di UNIVERSITI TUN HUSSEIN ONN MALAYSIA (UTHM) boleh merujuk kepada maklumat yang tertera dibawah.

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong  yang ditawarkan. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum memohon jawatan kosong ini.

JAWATAN KUMPULAN PELAKSANA
KERJA GRED GAJI INFO
Penolong Akauntan W29 RM 1,498.00

sehingga

RM 5,678.00

dOWNLOAD
Pembantu Hal Ehwal Islam S19 RM 1,352.00

sehingga

RM 4,003.00

dOWNLOAD
Pemandu Kenderaan
*Keutamaan adalah diberi kepada calon yang memiliki LULUS Bahasa Malaysia/ Bahasa Melayu pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia dan mempunyai lesen Kenderaan Perkhidmatan Awam (PSV) Kelas E (Bas)
H11 RM 1,218.00

sehingga

RM 2,939.0

dOWNLOAD

Penetapan Gaji Permulaan

Gaji permulaan yang lebih tinggi pada Jadual Gaji Minimum Maksimum (JGMM) boleh ditetapkan oleh Pihak Berkuasa Melantik UTHM berasaskan kepada kelayakan, pengalaman kerja atau kemahiran yang mana berkaitan.

Kenaikan Gaji Tahunan

Untuk pengetahuan semua, setiap gred biasanya mempunyai kenaikan gaji tahunan yang berbeza-beza. Untuk mendapatkan details lebih lanjut mengenai jumlah kenaikan gaji tahunan bagi kerja kosong yang dimohon, sila download pdf yang diberikan untuk anda dapatkan data yang tepat.

Imbuhan Dan Elaun Berkaitan (Berdasarkan Gred Gaji)

Antara Imbuhan yang diberikan adalah termasuk Imbuhan Tetap Perumahan / Imbuhan Tetap Keraian / Imbuhan Tetap Khidmat Awam / Imbuhan Tetap Gred Khas dan lain-lain elaun yang berkuat kuasa.

Untuk perhatian semua, permberian imbuhan termasuk elaun berkaitan adalah berbeza mengikut perkejaan dan gred masing-masing. Kadar elaun yang diterima juga ada kenaikan mengikut gred. Jadi, sila rujuk dan dapatkan sumber sahih mengenai jumlah pembayaran imbuhan dan elaun berkaitan ini.

Syarat Kewarganegaraan Dan Umur (Pada Tarikh Tutup Iklan)

Pemohon hendaklah terdiri daripada warganegara Malaysia dan calon-calon lantikan terus hendaklah berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan dan tidak lebih 54 tahun pada tarikh lantikan.

  • Umur : Umur 18 tahun ke 54 tahun.
  • Warganegara : Malaysia sahaja

Cara Memohon

(a) Permohonan adalah secara atas talian (online) sepenuhnya. Sila patuhi arahan-arahan berkaitan.

(b) Borang Permohonan serta salinan dokumen sokongan berkaitan jawatan yang dipohon TIDAK PERLU dikemukakan kepada pihak UTHM. Hanya calon yang dihubungi oleh pihak UTHM sahaja perlu mengemukakan dokumen sokongan berkaitan.

(c) Sebarang pertanyaan sila kemukakan secara e-mel kepada [email protected].

Keterangan Am

(a) Hanya calon yang berjaya di senarai pendek sahaja akan dihubungi bagi tujuan pemilihan/temu duga.

(b) Calon yang tidak dihubungi sehingga tamat tempoh sahlaku permohonan hendaklah beranggapan bahawa permohonan TIDAK BERJAYA.

(c) TEMPOH SAHLAKU permohonan adalah selama sembilan (9) bulan dari tarikh tutup permohonan yang telah ditetapkan.

TARIKH TUTUP PERMOHONAN Jawatan Kosong Di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia PADA 11 Disember 2019

Klik pautan “PAUTAN PERMOHONAN” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

PAUTAN BORANG / PERMOHONAN

Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Mohon kepada semua untk semak dengan teliti. Pesanan ini ikhlas dari kami bagi memastikan kelancaran proses pengambilan kerja ini. Pihak tuan dan puan diharap mengambil serius tentang perkara berikut. Semoga bermanfaat untuk semua hendaknya.

Info Tambahan

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan dalam sektor Kerajaan ataupun Swasta, anda boleh terus melayari laman web Jawatan kosong Terkini. disini terdapat pelbagai peluang pekerjaan yang ditawarkan mengikut kelayakan yang dimiliki.

Selain itu, pihak gkerja.my juga menjemput anda semua untuk subsribe telegram kami untuk mengetahui update-update di Gkerja.