Kerja Kosong di Universiti Teknologi Malaysia

Kerja Kosong di Universiti Teknologi Malaysia dengan ini diwar-warkan kepada semua yang berminat.

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong  yang ditawarkan. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum memohon jawatan kosong ini.

Kekosongan jawatan :
-Penolong Pegawai Sains CA29
-Penolong Pegawai Teknologi Maklumat FA29
-Pegawai Teknologi Maklumat FA41
-Penolong Jurutera J29
-Penolong Pegawai Senibina J29
-Penolong Juruukur Bahan J29
-Jurutera J41
-Penolong Pegawai Pustakawan SA29
-Penolong Pegawai Belia dan Suka SA29
-Pustakawan S41
-Pegawai Hal Ehwal Islam SA41
-Pegawai Perubatan UD43,UD44,UD47,UD48,UD51,UD52,UD53,UD54

Cara Memohon

Klik pautan “PAUTAN PERMOHONAN” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

PAUTAN BORANG / PERMOHONAN

Tarikh Tutup : 10 Mei 2020

Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Info Tambahan

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan dalam sektor Kerajaan ataupun Swasta, anda boleh terus melayari laman web Jawatan kosong Terkini. disini terdapat pelbagai peluang pekerjaan yang ditawarkan mengikut kelayakan yang dimiliki.

Selain itu, pihak gkerja.my juga menjemput anda semua untuk subsribe telegram kami untuk mengetahui update-update di Gkerja.