Kerja Kosong Majlis Bandaraya Seberang Perai MBSP 2020

Kerja Kosong Majlis Bandaraya Seberang Perai MBSP 2020 dengan ini diwar-warkan kepada semua yang berminat.

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong  yang ditawarkan. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum memohon jawatan kosong ini.

Kekosongan jawatan :
-Pembantu Tadbir P/O N19
-Penjaga Jentera Elektrik J19
-Pembantu Kesihatan Awam
-Pelukis Pelan J19
-Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran U29
-Pegawai Tadbir N41
-Akauntan WA41
-Pegawai Perubatan UD47/48
-Penolong Pegawai Perubatan U29
-Penolong Pegawai Perubatan Kanan U32

Cara Memohon

Klik pautan “PAUTAN PERMOHONAN” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

PAUTAN BORANG / PERMOHONAN

Tarikh Tutup : 09 November 2020

Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Info Tambahan

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan dalam sektor Kerajaan ataupun Swasta, anda boleh terus melayari laman web Jawatan kosong Terkini. disini terdapat pelbagai peluang pekerjaan yang ditawarkan mengikut kelayakan yang dimiliki.

Selain itu, pihak gkerja.my juga menjemput anda semua untuk subsribe telegram kami untuk mengetahui update-update di Gkerja.