Kerja Kosong Sebagai Anggota AADK – Terbuka Lelaki & Wanita

Kerja Kosong Sebagai Anggota AADK – Terbuka Lelaki & Wanita dengan ini diwar-warkan kepada semua yang berminat.

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam SPA membuka permohonan Jawatan seperti dibawah.
Permohonan terbuka jawatan di Agensi Antidadah Kebangsaan AADK adalah seperti berikut:

1. Pembantu Antidadah S19 – Terbuka Lelaki & Wanita
2. Penolong Pegawai Antidadah S29 – Terbuka Lelaki & Wanita

3. Pegawai Antidadah S41 – Terbuka Lelaki & Wanita

CARA MEMOHON JAWATAN
Semua permohonan jawatan diatas hendaklah dibuat secara online melalui portal rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) melalui pautan dibawah.

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong  yang ditawarkan. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum memohon jawatan kosong ini.

Cara Memohon

Klik pautan “PAUTAN PERMOHONAN” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

PAUTAN BORANG / PERMOHONAN

Tarikh Tutup : Terbuka sepanjang tahun

Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Info Tambahan

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan dalam sektor Kerajaan ataupun Swasta, anda boleh terus melayari laman web Jawatan kosong Terkini. disini terdapat pelbagai peluang pekerjaan yang ditawarkan mengikut kelayakan yang dimiliki.

Selain itu, pihak gkerja.my juga menjemput anda semua untuk subsribe telegram kami untuk mengetahui update-update di Gkerja.