Jawatan Pembantu Perawatan Kesihatan U11 di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Permohonan Jawatan Pembantu Perawatan Kesihatan U11 di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) (tertakluk kepada tarikh tutup setiap jawatan) kepada anda yang berminat untuk mengisi Permohonan Jawatan Pembantu Perawatan Kesihatan U11 di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong ini. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum memohon jawatan kosong ini.

Maklumat Jawatan

Jawatan : Pembantu Perawatan Kesihatan U11

Status Pelantikan : Tetap / Kontrak

Tarikh Tutup : Terbuka Sepanjang Tahun

Lokasi : Pelbagai Negeri

Keperluan & Kelayakan Memohon

Sekiranya anda merupakan calon yang berkelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :

  • Kemas
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Kelebihan :

  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

Deskripsi Tugas

Rujuk : http://www.spa.gov.my/deskripsi-tugas/pmr/6012

Cara Memohon

  1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.
  2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web http://putra12.spa.gov.my/ (halaman penuh pengiklanan jawatan).
  3.  Anda dikehendaki memilih jawatan serta lokasi yang bersesuaian dengan kelulusan anda pada senarai kekosongan jawatan.
  4.  Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat “PAUTAN PERMOHONAN” di bawah.

Permohonan kerja kosong baru di atas boleh dilakukan secara online. Anda hanya perlu melakukan pendaftaran secara percuma melalui pautan di bawah.

Klik pautan “PAUTAN PERMOHONAN” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

(Rujuk iklan penuh jawatan kosong melalui pautan yang disediakan di bawah)

PAUTAN PERMOHONAN